Utazz te is Jóllétben!

Tombol a nyár és vele az érzelmek. Utazunk mindannyian. A szó legszorosabb értelmében is. Utaztatnak bennünket rendesen a körülményeink, a történések, a gazdasági folyamatok és megkérdőjelezzük, hogy vajon megengedhetjük-e magunknak, hogy ilyen vészteljes időben jól érezzük magunkat.

Fekszem a vízparton, hallgatom a tenger zúgását, látom a milliónyi ezüstpont táncát a víz felszínén, ahogyan megcsillan és tükröződik. Szeretem ezeket a pillanatokat magammal vinni a vészterhes időkre. Igen, megengedem magamnak itt és most a jó megélését, a jól vagyok érzését.

Vajon a belső kisugárzásom, a pozitív hozzáállásom elegendő lesz-e, hogy kétségek nélkül menjek tovább? Hiszen most soha nem látott mélységekbe és magasságokba utazhatunk, ingadozunk a nyár adta életöröm és a legmélyebb kétségek és önbizalomhiány között.

Megengedhetem magamnak? Sikerülni fog talpon maradni? Vállalkozzak vagy állásba menjek? Képes leszek megoldani? Felül tudok kerekedni a bizonytalanságomon? Egyáltalán merre menjek tovább? Megkérdőjelezzük saját döntéseinket, megkérdőjelezzük eddigi bizonyosságainkat és félelmeink újra szárnyra kapnak.

Azonban van az élőknek az a csodálatos ereje, amit rezilienciának hívunk és ami szorosan kapcsolódik az öntudatossághoz. A reziliencia nem azt jelenti, hogy nem érzünk többé semmilyen rossz vagy nyomasztó érzést, éppen ellenkezőleg. Kapcsolatba lépünk ezekkel az érzésekkel és aktívan foglalkozunk velük. Megértjük, elfogadjuk, megéljük és kezeljük őket.

Többek között ennek megtanulásában is segít a Jóllét Mentorprogram. A válságok és kivételes helyzetek egyre nagyobb sebességgel halmozódnak fel sajnos. Rengeteg szorongató probléma vár megoldásra, aminek megoldásához az ember összes szellemi, fizikai, érzelmi és lelki potenciáljára szükség van.

Ezeket keltjük életre és tanuljuk meg használni a 12 hetes Jóllét Mentorprogramban.

Hallgasd meg mit mond az egyik program résztvevő:

Szeretettel várlak téged is! Információért keress engem bátran! Mire vársz még?

(Szerző: Dezső Anita)

(Visited 59 times, 1 visits today)

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.