Miért a Mentorálás?

A mentorálás pozitív hatása a mentális egészségre kiemelkedő:
  • személyreszóló
  • nem vagy egyedül
  • lépésről lépésre segítelek
  • folyamatos visszacsatolás
  • bizalmas légkör
  • nagyfokú hatékonyság
Nem leszel magányos és elszigetelt

A nehézségekkel és problémákkal küzdők gyakran elszigetelteknek érzik magukat. Félnek a megbélyegzéstől, nem mernek nyíltan beszélni, ezért – főleg most a pandémiás időszakban – a magány érzése rekordmagasságot ért el világszerte.

Csökken a szorongásod és félelmed

Azok, akik állandó szorongásban szenvednek, valószínűleg mindentől aggódnak, a legegyszerűbb feladatoktól kezdve, a körülöttük lévő emberekig és a saját képességükbe vetett hitükig. Ez drasztikusan befolyásolja az általános jóllétet, és óriási visszahúzó erő a munkában és a sikerben.

Nő az önbizalmad

„Bár az alacsony önbecsülés önmagában nem mentális egészségügyi probléma, szorosan összefüggnek egymással.”(WHO) Az önbizalom növekedése segít az önkorlátozó hiedelmek megszüntetésében és magabiztosságot ad az élet számos területén, pl. a döntéshozatalban.

Rád figyelek és egyedileg támogatlak

A kölcsönös bizalom és bizalmasság hivatalos formáit betartva biztonságban érzi magát a mentorált. Teret biztosít az ítélet nélküli megosztáshoz, meghallgatáshoz és támogatáshoz. Úgy érzi a mentorált, hogy „fogják a kezét” és van kihez fordulni.

Bízol a jövőben

Az emberek rettegést és elhatároltságot érezhetnek, ha arra gondolnak, hogy mi vár rájuk. Sajnos a Covid járvány ezeket a negatív érzéseket felerősítette. Mivel a mentor segít valakit az elérhető célok elérésében és felgyorsítja fejlődését, csökkentheti ezeket a szorongásokat, reményt és
optimizmust kelthet a jövő iránt.

Mivel dolgozunk

PROAKTIVITÁS

SAJÁT ÉLETED ÖNÁLLÓ IRÁNYÍTÁSA
A PROAKTÍV szó eredeti jelentése: előrelátóan cselekvő, felelősségteljes, kezdeményező.
A PROAKTÍV COACHING révén képes leszel autonóm döntéshozatalra.

REZILIENCIA

"PSZICHÉS IMMUNRENDSZER"
- a folyamatosan változó történésekhez, kihívásokhoz és elvárásokhoz való ALKALMAZKODÓ KÉPESSÉG.
Azok a vállalatok, amelyek nagyobb céltudatossággal működnek, 400%-kal teljesítenek jobban másoknál.
Ehhez persze szükség van REZILIENCIÁRA.

POZITÍV PSZICHOLÓGIA

" A boldogság versenyelőny " "Agyunk szó szerint arra van behuzalozva, hogy ne negatív, vagy semleges, hanem pozitív állapotban teljesítsen a legjobban." - mondja Shawn Achor, a Harvard Egyetem boldogságkutatója. Akkor leszel sikeresebb, ha boldogabban, vidámabban és pozitívabban élsz.

ÉRZELMI INTELLIGENCIA

" Magas EQ – nagyobb siker az életben " Bradburry és Greaves amerikai kutatók bizonyították, hogy a sikeres emberek 90%-nak magas az EQ-ja, vagyis az Érzelmi Intelligenciája, ezáltal stressztűrőbbek, eredményesebbek és jobbak az emberi kapcsolataik.

6 Lépés a Jólléthez

Megértés
1. ÉRZELMI DETOXIKÁLÁS, ELENGEDÉS
Megértés
Szemléletváltás
2. ÁTHUZALOZZUK AZ AGYAT, POZITIVITÁS
Szemléletváltás
Elköteleződés
3. ÉLETFELADAT, CÉLOK KIDOLGOZÁSA
Elköteleződés
Átalakulás
4. TESTI ÚJJÁSZÜLETÉS, PSZICHOSZOMATIKA
Átalakulás
Megélés
5. GOLYÓÁLLÓ ÖNBIZALOM, ÖNSZERETET
Megélés
Erő
6. STRESSZKEZELÉS, REZILIENCIA
Erő

Gyakran Ismételt Kérdések

Személyes fejlesztő, professzionális beszélgetéssorozat, ahol célorientáltan segítelek, hogy problémádat önállóan megold, mindezt támogató, pozitív légkörben, számos gyakorlat kíséretében.

Megbeszélés kérdése. Én preferálom az online változatot, hiszen nem vagyunk helyhez kötve, és a covid időszak megmutatta, hogy tökéletesen működik, de amennyiben szeretnél személyesen találkozni, úgy szeretettel várlak Törökbálinton.

Kis létszám, 2-6 fő ülésenként.

A numerológia szerint az egyik legérdekesebb szám a 12-es.

A tizenkettes a befejezett ciklus, a kerek egész száma, mind térben, mind időben. Gondoljunk akár az év hónapjaira, az állatövi jegyekre vagy a babiloni időszámítás kettősóráira, vagy a tucatra, de a római jog alapjait 12 táblára jegyezték fel, és 12 esküdt ült a bíróságon.

A görög mitológia szerint 12 főisten lakott az Olümposzon, Héraklésznak pedig 12 feladatot kellett végrehajtania.

A 12 a tudat és az értelem száma az ezoterikus tan szerint. Érdekes összefüggés, hogy éppen ennyi agyideg fut ki az agyalapból. Az emberi lét és az egész élet alapja a szén és annak molekulaláncai. A szén pedig a periódusos rendszer 12. eleme.

A 12-est nagyon pozitív számnak tartják. A három isteni alapelvet megszorozva az anyagi világ számával, ami a négyes, 12-t kapunk, ami a beteljesülés száma, láthatjuk, hogy mindegyik egyfajta befejezettséget és teljességet sugall. Ugyanígy a tökéletességet jelzi ez a szám a Bibliában is, de mindig kulcspozícióban találkozunk vele, ahogy itt a Jóllét Mentorprogramban is. Nem véletlenül alakítottam a programot 12 hétre, mert így lesz teljes, egész, hiszen úgy tűnik, a 12-es a világegyetem egyik alapvető rendezőelve, így válik alkalmassá életed újjáépítésére. 

Subscribe toGet Your Free Guide Now!

Change the appearance and position of the popup according to your vision.