2022 Everness Fesztivál

Evernessen voltam. Biztos többen hallottatok már róla. A tudatosság fesztiválja néven is emlegetik. Évek óta járok. Kihagyhatatlan. Hozza a szabadságot, a tudat kitágítását, a mély megéléseket, az újdonságok kipróbálását. A lélek és szellem bugyrainak megélését. Workshopok, „utazások”, kapcsolódások, beszélgetések. Csodálatos környezetben – Balaton-part – jó közösségben egy héten át rengeteg előadóval, programmal, zenével, tánccal.

Az idei attól volt különleges, hogy rájöttem az emberek elkezdtek rendszerben gondolkodni. Sok „tanító” kezdett el komplett terápiákat kidolgozni és kompletten kezelni az embert, csakúgy, mint a holisztikus szemlélet a gyógyításban. Én is ennek a híve vagyok.

Nem lehet egy embert csak testnek, vagy csak szellemnek, vagy csak tudásnak kezelni, látni. Az egészben van elrejtve a megoldás. Nem lehet csak a munkahelyi problémára koncentrálni, mert minden érintett. Nem lehet külön foglalkozni azzal, hogy valaki állandóan feszült, vagy visszatérő negatív gondolataim vannak, mint ahogy nem lehet külön kezelni azt sem, hogy mindenkire haragszik.

Minden mindennel összefügg. Bonyolult kis szerkezetek vagyunk rendszerbe foglalva.
Ezért hiszek abban, hogy egy rendszer, és így a Jóllét Mentorprogram is, olyan hatékony, amikor a problémáinkat kell megoldani. Ettől tud többet adni, mint 2-3 alkalom coaching. A rendszeressége, a modulok egymásra épülése, mind alapos segítséget ad és utat mutat.

A Jóllét Mentorprogram végigvezet téged az élet fő terültein és eszközöket ad a problémákkal való megküzdéshez.  Elmozdít a mélypontodról, mind testi, mind lelki oldalról újraépít. Egy dinamikus rendszer, ami utat mutat. A program során egy önismereti folyamaton mész keresztül, megtanulsz elengedni, stresszt kezelni, testi-lelki egyensúlyt teremteni önmagad számára, célokat kitűzni és elérni és még sok-sok mást.  Ide kattintva tudod megnézni, hogy miből áll a Jóllét Mentorprogram. 

Várlak szeretettel, keress, hogy segíteni tudjak neked és együtt megtaláljuk a kiutat a te problémádból is.


Siess és jelentkezz be egy ingyenes egyéni konzultációra a Jóllét Mentorprogram oldalán, mert idén nyáron minden Positever csoporttagnak 50%-os kedvezménnyel tudom biztosítani a programot. 

(Szerző: Dezső Anita)

(Visited 97 times, 1 visits today)

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.